Over Ineke

Schrijver, spreker en singer-songwriter
Schrijfcoach, corrector en klankbord

Ik ben ervan overtuigd dat eerlijkheid (gewoon je gebroken zelf zijn) en nederigheid (bereid zijn om je fouten toe te geven en te leren) enorm belangrijk zijn als je als mens wilt groeien in relaties, geloven, het leven. Vanuit deze houding schrijf ik blogs, liedjes, columns en boeken. Ook spreek en zing ik over het leven, geloven en liefhebben op een open, kwetsbare en transparante manier.

In mijn werk als tekstschrijver, coach en redacteur ben ik erop uit het beste in de mensen met wie ik werk naar boven te halen, zodat de tekst, het boek, lied of gedicht werkelijk zegt wat de bedoeling is op een manier die aansluit bij het publiek.

Ik schreef het boek Als er niets meer klopt, waarin ik vertel wat er gebeurde toen ons vijfde kindje voor haar geboorte overleed. Ik schrijf over wat dat deed met mij en met mijn geloof, omdat ik zelf zocht naar zo’n eerlijk boek.

In opdracht van KokBoekencentrum schreef ik met veel plezier het Bijbelstudieboekje Zichtbaar, de lessen van Daniël, waarin het hele Bijbelboek in chronologische volgorde dichtbij de lezer wordt gebracht. Naast boeken schreef ik ook blogs voor Puur Vandaag en voor mijn eigen website http://www.brokenbutreal.com. Ook was ik columnist voor Puur Magazine (helaas liep dit af omdat het blad ophield te bestaan).

%d bloggers liken dit: