When Nothing Beats Anymore

For English, click here

Toen onze baby stierf, had ik emoties die ik nog nooit eerder had gevoeld. In het begin vond ik kracht en vrede in mijn geloof. In God. Maar in de weken nadat onze baby was begraven en de wereld gewoon doorging alsof er nooit iets was gebeurd, voelde ik me kapot en verloren.

Ik vroeg me af hoe andere mensen zich voelden en wat zij dachten toen ze door dat dal van diepe duisternis gingen. Ik had verhalen gehoord waarin iemand vertelde dat de weg donker, eenzaam en moeilijk was, maar dat ze erdoorheen kwamen en nu een sterker geloof hebben dan eerst.

Hoe voelde je je toen, vroeg ik me af. Wat deed jij, dacht jij, maakte jij mee terwijl je die sinistere, schijnbaar oneindig onzekere weg bewandelde?

Ik zocht naar boeken die beschrijven hoe het voelde of wat iemand dacht tijdens het leven na een diepe teleurstelling, een groot verlies. Was het normaal wat ik voelde, wilde en deed? Ik kon toen niets geruststellends vinden. Wat miste ik een eerlijk boek over hoe je in geloof door het dal loopt.

Dus schreef ik er zelf een. Het duurde ruim twee jaar voordat het af was, maar in januari 2021 verscheen mijn boek in het Nederlands. Een boek waarin ik eerlijk mijn verhaal vertel, op zo’n manier dat anderen eruit kunnen halen wat hen zou kunnen helpen.

Omdat ik mailde met een andere moeder in een ander land die ook haar vijfde kind had verloren, wilde ik mijn boek met haar delen. Dus toen het af was in het Nederlands, vertaalde ik het naar het Engels en mijn uitgever hielp me om het naar Engelse uitgevers in de VS, Canada, Australië en de UK te sturen.

Nu mag ik dan vertellen dat mijn boek is geredigeerd en gecorrigeerd en deze maand in het Engels verschijnt!

Als je in Europa woont, kun je een exemplaar reserveren door mij een bericht te sturen.
Woon je in de UK, reserveer je exemplaar dan hier.
Woon je in een ander werelddeel, dan komt het binnenkort beschikbaar via amazon. Als je precies wilt weten wanneer je het daar kunt kopen, stuur me dan even een berichtje, dan houd ik je op de hoogte.

Voor nu presenteer ik supertrots en blij de cover van mijn boek:

When Nothing Beats Anymore is niet de titel die ik zelf aan mijn vertaling gaf. Het boek is met de titel When everything falls apart naar een aantal Engelse uitgevers gestuurd, maar Faithbuilders Publishers, die het nu voor de Engelstalige wereld uit gaat geven, stelde de titel When Nothing Beats Anymore voor. Dat klonk mij heel on-Engels in de oren en dat hoor ik ook van andere Nederlanders. Maar uit navraag bij een aantal Britse, Amerikaanse en Canadese mensen blijkt dat deze titel hen veel meer aanspreekt dan de titel die ik bedacht had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: